Bog & idéPeter Molde-Amelung

Bøger skrevet af Peter Molde-Amelung

Læs mere om Peter Molde-Amelung
1 produkter
1 produkter
Dallas København
STREAM
Dallas KøbenhavnPeter Molde-Amelung
129,95 DKK
Lydbog
(8)
Dallas København

Mere om Peter Molde-Amelung

Der er blot én bog af Peter Molde-Amelung tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Dallas København". Den er publiceret af Politikens Forlag på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Dallas København" af Peter Molde-Amelung

"Dallas København" er tilgængelig som lydbog. Du kan desuden altid have "Dallas København" af Peter Molde-Amelung med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, smartphone eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Molde-Amelung, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Molde-Amelung