Bog & idéPeter Munk

Bøger skrevet af Peter Munk

Læs mere om Peter Munk
2 produkter
2 produkter
Ord
TAENKEPAUSER
OrdLinda Greve
59,95 DKK
Hæftet
(2)
Ord
Lobbyisme
TAENKEPAUSER
LobbyismePeter Munk Christiansen
59,95 DKK
Hæftet
(1)
Lobbyisme

Mere om Peter Munk

Der findes en del bøger af Peter Munk til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Munk.
Bøgerne fra Peter Munk kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Det demokratiske system" udgivet af Gyldendal - "Lobbyisme" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - " Lobbyisme " i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Lobbyisme" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Ord" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Lobbyisme" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "PolitikNU" udgivet af Systime - "Offentlig forvaltning" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Magten i Danmark" udgivet af Gyldendal - "Budgetlægning og offentlige udgifter" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Demokrati, magt og politik i Danmark" udgivet af Gyldendal - "Offentlig politik" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Eksperter i medierne" udgivet af Magtudredningen - "Det demokratiske system" udgivet af HansReitzels - "Perspektiver på politik" udgivet af HansReitzels - "Det demokratiske system" udgivet af Academica - "Politik og forvaltning" i serien "Offentlig forvaltning i Danmark¤Statskundskab" udgivet af Academica - "Politik og forvaltning" i serien "Offentlig forvaltning i Danmark¤Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Den danske elite" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Organisering i et virkemiddelperspektiv " i serien "AKF memo" udgivet af AKF - "Miljø og erhvervsudvikling " i serien "Ressourceområdeanalyse" udgivet af Erhvervsfremme Styrelsen - "Ej blot til pynt?" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Politik og forvaltning" i serien "Offentlig forvaltning i Danmark¤Statskundskab" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Budgetlægning og offentlige udgifter" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Det demokratiske system" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Offentlig politik" i serien "Statskundskab" udgivet af HansReitzels - "Budgetlægning og offentlige udgifter" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Jørgen Roed" i serien "University of Southern Denmark Studies in Art History" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Offentlig forvaltning" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Organisationer i politik" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Demokrati, magt og politik i Danmark" i serien "Grundbøger til samfundsfag" udgivet af Gyldendal - "Fransk skulptur" udgivet af Ny Carlsberg Glyptotek - "Danish Sculpture 1694-1889" udgivet af Ny Carlsberg Glyptotek - "Politik og forvaltning" i serien "Offentlig forvaltning i Danmark¤Statskundskab" udgivet af HansReitzels - "Budgetlægning og offentlige udgifter" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Den utænkelige reform" udgivet af Forskningsprogrammet om Strukturreformen. Syddansk Universitetsforlag - "Eggs and larvae of North Sea fishes" udgivet af Biofolia - "Den demokratiske udfordring" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "De som meget har - store danske virksomheder som politiske aktører" udgivet af Magtudredningen - "Power and Democracy in Denmark" udgivet af Magtudredningen
Og et antal andre bøger skrevet af Munk, som du også kan købe hos Bog & idé.

Peter Munks bøger

Her hos Bog & idé sælger vi mange bogudgivelser fra Munk. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Peter Munk fås i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Munk skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Peter Munks "Det demokratiske system"

Det er muligt at købe Peter Munks "Det demokratiske system" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Lobbyisme" af Peter Munk

Det er muligt at købe Peter Munks "Lobbyisme" som lydbog. Det vil sige, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Lobbyisme" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er med i serien "Tænkepauser". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Munk