Bog & idéPeter Musaeus

Bøger skrevet af Peter Musaeus

Læs mere om Peter Musaeus
6 produkter
6 produkter
Deltagerobservation
BOEGERTILSTAERKPRIS
DeltagerobservationCharlotte Jonasson
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Deltagerobservation
Tænkepauser 61-72
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tænkepauser 61-72Kasper Bro Larsen
414,96 DKK
Hæftet
(0)
Tænkepauser 61-72
Stemmen
StemmenPeter Musaeus
49,95 DKK
EBOG
(0)
Stemmen
Stemmen
TAENKEPAUSER
StemmenPeter Musaeus
59,95 DKK
Hæftet
(0)
Stemmen
Stemmen
StemmenPeter Musaeus
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Stemmen
Stemmen
StemmenPeter Musaeus
49,95 DKK
EBOG
(0)
Stemmen

Mere om Peter Musaeus

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Peter Musaeus, finder du et stort udbud til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Musaeus.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tænkepauser 61-72" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Stemmen" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Stemmen " i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Stemmen" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Stemmen" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Deltagerobservation" udgivet af Gyldendal

Mere om Peter Musaeus' bøger

Du kan bestille seks bøger af Peter Musaeus her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan finde Peter Musaeus bøger i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Musaeus skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Peter Musaeus' "Tænkepauser 61-72"

Hos Bog & idé er "Tænkepauser 61-72" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

"Stemmen" af Peter Musaeus

Hos Bog & idé er "Stemmen" tilgængelig som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Stemmen" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af serien "Tænkepauser". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Musaeus