Bog & idéPeter Nejsum og Jørgen Demant

Bøger skrevet af Peter Nejsum og Jørgen Demant

Læs mere om Peter Nejsum og Jørgen Demant
1 produkter
1 produkter
I anden række
BOEGERTILSTAERKPRIS
I anden rækkeRedaktion: Leise Christensen
423,26 DKK
Paperback
(0)
I anden række

Mere om Peter Nejsum og Jørgen Demant

Der er bare én bog af Peter Nejsum og Jørgen Demant tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "I anden række". Det er Aros Forlag, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"I anden række" af Peter Nejsum og Jørgen Demant

"I anden række" findes på den digitale boghylde som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Aros Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Peter Nejsum og Jørgen Demant fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Nejsum og Jørgen Demant