Bog & idéPeter Nejsum

Bøger skrevet af Peter Nejsum

Læs mere om Peter Nejsum
4 produkter
4 produkter
Min morfars hemmeligheder
STREAM
Min morfars hemmelighederPeter Nejsum og Ulla Bidstrup
219,95 DKK
Lydbog
(3)
Min morfars hemmeligheder
Min morfars hemmeligheder
Min morfars hemmelighederPeter Nejsum
149,95 DKK
EBOG
(0)
Min morfars hemmeligheder
Gud flyver forrest
BOEGERTILSTAERKPRIS
Gud flyver forrestLena Kjems
431,56 DKK
Hæftet
(0)
Gud flyver forrest
LIVTAG
BOEGERTILSTAERKPRIS
LIVTAGPeter Nejsum
207,46 DKK
SPIRALRYG
(0)
LIVTAG

Mere om Peter Nejsum

Peter Nejsum har en del bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Nejsum.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "I hvert fald" udgivet af Eksistensen - "Gud flyver forrest" udgivet af Eksistensen - "Gud, vi skal giftes" udgivet af Eksistensen - "Gud, vi skal giftes" udgivet af Aros - "I hvert fald Anden tekstrække i vielses- og begravelsestaler" udgivet af Eksistensen - "Kære konfirmander" udgivet af Forlaget Aros - "Som hos dig står" udgivet af Aros Forlag - "Livtag" udgivet af RPF - "I anden række" udgivet af Aros Forlag - "Gud, vi skal giftes" udgivet af Aros

Bøger skrevet af Peter Nejsum

Der er ti tilgængelige bøger af Peter Nejsum hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan købe Peter Nejsum bøger i samtlige formater. Nejsums bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"I hvert fald" af Peter Nejsum

Hos Bog & idé er "I hvert fald" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Eksistensen.

Peter Nejsum "Gud flyver forrest"

Det er muligt at købe Peter Nejsums "Gud flyver forrest" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Eksistensen, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Nejsum