Bog & idéPeter Niegel

Bøger skrevet af Peter Niegel

Læs mere om Peter Niegel
1 produkter
1 produkter
Qualitative methods for Consumer Research
BOEGERTILSTAERKPRIS
Qualitative methods for Consumer ResearchPeter Dahler-Larsen
323,96 DKK
Hæftet
(0)
Qualitative methods for Consumer Research

Mere om Peter Niegel

Der findes mange bøger fra Peter Niegel tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Niegels bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Homo Deus" udgivet af Gyldendal - "Homo deus - En kort historie om i morgen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Qualitative methods for Consumer Research" udgivet af Gyldendal

Bøger af Peter Niegel

Peter Niegel har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan finde Peter Niegel bøger i et udvalg af formater. Niegels bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Homo Deus" af Peter Niegel

"Homo Deus" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Peter Niegel "Homo deus - En kort historie om i morgen"

Hos Bog & idé er "Homo deus - En kort historie om i morgen" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Niegel