Bog & idéPeter Nissen

Bøger skrevet af Peter Nissen

Læs mere om Peter Nissen
5 produkter
5 produkter
Blues for Degas
Blues for DegasPeter Nissen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Blues for Degas
Buddy Bolden's Storyville Blues
Buddy Bolden's Storyville BluesPeter Nissen
300,00 DKK
Lydbog
(0)
Buddy Bolden's Storyville Blues
I Louis Armstrongs fodspor
BOEGERTILSTAERKPRIS
I Louis Armstrongs fodsporPeter Nissen
248,96 DKK
Paperback
(0)
I Louis Armstrongs fodspor
Min ungdoms labyrint
STREAM
Min ungdoms labyrintSigurd Elkjær
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Min ungdoms labyrint
Blues for Degas
STREAM
Blues for DegasPeter Nissen
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Blues for Degas

Mere om Peter Nissen

Der er flere bøger af Peter Nissen tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Nissen.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Peter Nissens bøger udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Jes i Krig" udgivet af Udfordringens Forlag - "Sygdomslære - hånden på hjertet" i serien "Hånden på hjertet" udgivet af Munksgaard - "Sygdomslære - hånden på hjertet " i serien "Hånden på hjertet" udgivet af Gyldendal - "Blues for Degas" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Blues for Degas" udgivet af Saga - "Blues for Degas" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Buddy Boldens Storyville blues" udgivet af Storyville Life - "Buddy Bolden's Storyville Blues" udgivet af Storyville Life - "Sygdomslære - hånden på hjertet" i serien "Hånden på hjertet" udgivet af Gyldendal

Bøger af Peter Nissen

Peter Nissen har ni bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Peter Nissen fås i flere forskellige formater. Nissen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Peter Nissens "Jes i Krig"

Det er muligt at købe Peter Nissens "Jes i Krig" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Udfordringens Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Sygdomslære - hånden på hjertet" af Peter Nissen

Det er muligt at købe Peter Nissens "Sygdomslære - hånden på hjertet" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er en del af Nissens serie "Hånden på hjertet". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Nissen