Bog & idéPeter O’Donnell

Bøger skrevet af Peter O’Donnell

Læs mere om Peter O’Donnell
1 produkter
1 produkter
Den standhaftige jomfru
Den standhaftige jomfruPeter O’Donnell
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Den standhaftige jomfru

Mere om Peter O’Donnell

Peter O’Donnell har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Den standhaftige jomfru". Den er publiceret af Storyside på dansk. "Den standhaftige jomfru" er desuden en del af serien "{"stringMap":{"da":"Modesty Blaise"}}".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den standhaftige jomfru" af Peter O’Donnell

Det er muligt at købe Peter O’Donnells "Den standhaftige jomfru" som lydbog. Med Peter O’Donnells "Den standhaftige jomfru" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er med i serien "{"stringMap":{"da":"Modesty Blaise"}}". Det er Storyside, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Peter O’Donnell fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Peter O’Donnell