Bog & idéPeter Øhrstrøm

Bøger skrevet af Peter Øhrstrøm

Læs mere om Peter Øhrstrøm
3 produkter
3 produkter
Time, reality and transcendence in rational perspective
Time, reality and transcendence in rational perspectivePeter Øhrstrøm
83,95 DKK
EBOG
(0)
Time, reality and transcendence in rational perspective
Humanistisk palliation
BOEGERTILSTAERKPRIS
Humanistisk palliationLouise Lund Simuyemba
323,96 DKK
Indbundet
(0)
Humanistisk palliation
Logisk set
Logisk setPeter Øhrstrøm
59,95 DKK
EBOG
(0)
Logisk set

Mere om Peter Øhrstrøm

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Peter Øhrstrøm. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Øhrstrøms udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kaj Munk" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Logisk set" udgivet af Books on Demand - "Logisk set" udgivet af Books on Demand - "Tidens gang i tidens løb" udgivet af Steno Museets Venner - "Logisk set" udgivet af Books on Demand - "Logisk set" udgivet af Books on Demand - "Time, reality and transcendence in rational perspective" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Humanistisk palliation" udgivet af Gyldendal - "Time, reality and transcendence in rational perspective" udgivet af Ålborg University Press - "Tidens gang i tidens løb" udgivet af Steno Museets Venner - "Logisk set " udgivet af Systime

Bøger af Peter Øhrstrøm

Der er 11 tilgængelige bøger af Peter Øhrstrøm hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan finde Peter Øhrstrøm bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Øhrstrøm er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kaj Munk" af Peter Øhrstrøm

"Kaj Munk" findes på den digitale boghylde som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aalborg Universitetsforlag.

"Logisk set" af Peter Øhrstrøm

Det er muligt at købe Peter Øhrstrøms "Logisk set" som ebog. Hvis du køber "Logisk set" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Øhrstrøm