Bog & idéPeter Olesen (red.)

Bøger skrevet af Peter Olesen (red.)

Læs mere om Peter Olesen (red.)
1 produkter
1 produkter
Når mor eller far dør
BOEGERTILSTAERKPRIS
Når mor eller far dørPeter Olesen (red.)
152,96 DKK
Hæftet
(0)
Når mor eller far dør

Mere om Peter Olesen (red.)

Peter Olesen (red.) har flere forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Børnene fra Bakkekammen" udgivet af Frydenlund - "Når mor eller far dør" udgivet af Frydenlund

Bøger skrevet af Peter Olesen (red.)

Du kan købe to bøger af Peter Olesen (red.) her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra - kommer blot som hæftet. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Frydenlund.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Børnene fra Bakkekammen" af Peter Olesen (red.)

"Børnene fra Bakkekammen" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Frydenlund, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Når mor eller far dør" af Peter Olesen (red.)

"Når mor eller far dør" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Frydenlund, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Olesen (red.)