Bog & idéPeter Olsen

Bøger skrevet af Peter Olsen

Læs mere om Peter Olsen
2 produkter
2 produkter
DNA-slægtsforskning - få succes uden at forstå DNA
DNA-slægtsforskning - få succes uden at forstå DNAPeter Olsen
139,95 DKK
SPIRALRYG
(0)
DNA-slægtsforskning - få succes uden at forstå DNA
Alle kan flippe
Alle kan flippePeter Olsen
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Alle kan flippe

Mere om Peter Olsen

Hvis du søger en bog skrevet af Peter Olsen, kan du købe et bredt udbud til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Olsen.
Bøgerne fra Peter Olsen kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Alle kan flippe" udgivet af Alinea - "Paintworks" udgivet af Forlaget emancipa(t/ss)ionsfrugten - "Jesus & apokryferne" udgivet af Logos Media. i samarbejde med Credo - "Ph.D.-serie. Hybrid governance of standardized states" udgivet af Copenhagen Business School Press - "Kvinder i danske bestyrelser" udgivet af Minister for Ligestilling - "Alle kan flippe" udgivet af Alinea - "Den hæse muses hvisken" udgivet af Det Poetiske Bureau - "Fra tropehat til iPad" udgivet af LogosMedia - "TemaNord. Factors influencing the effectiveness of R&D efforts in the Nordic countries" udgivet af Nordisk Ministerråd. Nordisk Råd - "Fra idé til institutioner" udgivet af Politiske Studier

Peter Olsens bøger

Peter Olsen har ti bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Peter Olsen bøger i samtlige formater. Olsens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Alle kan flippe" af Peter Olsen

"Alle kan flippe" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Alinea.

Peter Olsen "Paintworks"

Det er muligt at købe Peter Olsens "Paintworks" som folde ud bog. Dette er en også en fantastisk bog fra Olsen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Forlaget emancipa(t/ss)ionsfrugten, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Olsen