Bog & idéPeter Oluf Schiøtz

Bøger skrevet af Peter Oluf Schiøtz

Læs mere om Peter Oluf Schiøtz
1 produkter
1 produkter
Praktisk pædiatri
BOEGERTILSTAERKPRIS
Praktisk pædiatriKjeld Schmiegelow
404,96 DKK
Indbundet
(0)
Praktisk pædiatri

Mere om Peter Oluf Schiøtz

Der er flere forskellige bøger skrevet af Peter Oluf Schiøtz tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Schiøtz' seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Karensminde" udgivet af Gyldendal - "Godhavn" udgivet af Gyldendal - "Praktisk pædiatri" udgivet af Gyldendal

Mere om Peter Oluf Schiøtz' bøger

Du kan finde tre bøger af Peter Oluf Schiøtz her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Peter Oluf Schiøtz kan købes i flere forskellige formater. Bøgerne af Schiøtz er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Peter Oluf Schiøtz' "Karensminde"

Hos Bog & idé er "Karensminde" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Godhavn" af Peter Oluf Schiøtz

Det er muligt at købe Peter Oluf Schiøtz' "Godhavn" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Oluf Schiøtz