Bog & idéPeter Pedersen

Bøger skrevet af Peter Pedersen

Læs mere om Peter Pedersen
4 produkter
4 produkter
Willumsens slagteri
Willumsens slagteriAlice Aagard
299,95 DKK
Hæftet
(3)
Willumsens slagteri
Galgeleg
STREAM
GalgelegAlice Aagaard
169,95 DKK
Lydbog
(4)
Galgeleg
De sidste 10 eller 11 dage i Magnus Saxtorphs sælsomme og ulykkelige liv
STREAM
De sidste 10 eller 11 dage i Magnus Saxtorphs sælsomme og ulykkelige livJeppe Krogsgaard Christensen
179,95 DKK
Lydbog
(5)
De sidste 10 eller 11 dage i Magnus Saxtorphs sælsomme og ulykkelige liv
Det hollandske hus
STREAM
Det Hollandske HusAnn Patchett
179,95 DKK
Lydbog
(6)
Det Hollandske Hus

Mere om Peter Pedersen

Der findes mange bøger skrevet af Peter Pedersen til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Pedersens bøger.
Bøgerne fra Peter Pedersen tilbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Fysikkens to lag" udgivet af Historia - "Im Beruf kalender 2015" udgivet af Turbine - "Im beruf II" udgivet af Turbine - "Im Beruf" udgivet af Egmont Serieforlaget

Peter Pedersens bøger

Peter Pedersen har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan købe Peter Pedersen bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Pedersen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Fysikkens to lag" af Peter Pedersen

Det er muligt at købe Peter Pedersens "Fysikkens to lag" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Historia, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Peter Pedersen "Im Beruf kalender 2015"

Det er muligt at købe Peter Pedersens "Im Beruf kalender 2015" som spiralryg. Endnu en af Peter Pedersen skønne bøger, som er værd at læse. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på und.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Pedersen