Bog & idéPeter Plant

Bøger skrevet af Peter Plant

Læs mere om Peter Plant
3 produkter
3 produkter
Kostvejledning
KostvejledningAnette Due
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Kostvejledning
Vejledningsdidaktik
VejledningsdidaktikPeter Plant
499,95 DKK
EBOG
(1)
Vejledningsdidaktik
Ways-On Career Guidance
Ways-On Career GuidancePeter Plant
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Ways-On Career Guidance

Mere om Peter Plant

Her hos Bog & idé kan du købe et stort sortiment af bøger fra Peter Plant. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Plant.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Peter Plants bøger udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Vejledningsdidaktik" udgivet af Frydenlund - "Et sikkert fodfæste" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole - "Vejledningsdidaktik" udgivet af Frydenlund - "Ways" udgivet af Danish University of Education - "Kostvejledning" udgivet af Gyldendal - "Vejledningsdidaktik" i serien "Vejledningsbiblioteket" udgivet af Schultz - "Fæste" i serien "SE vejledningsbibliotek" udgivet af Studie og Erhverv - "Ways - on career guidance" udgivet af Danish University of Education - "Vejbred" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitet

Bøger af Peter Plant

Du kan finde ni bøger af Peter Plant her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Plants bøger fås i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Plant skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Peter Plants "Vejledningsdidaktik"

Hos Bog & idé er "Vejledningsdidaktik" tilgængelig som ebog. Med "Vejledningsdidaktik" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Frydenlund, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Peter Plant "Et sikkert fodfæste"

Endnu en af Peter Plant fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Danmarks Lærerhøjskole.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Plant