Bog & idéPeter Prescott

Bøger skrevet af Peter Prescott

Læs mere om Peter Prescott
1 produkter
1 produkter
Endringsfokusert rådgivning
Endringsfokusert rådgivningTom Barth
639,95 DKK
Hæftet
(0)
Endringsfokusert rådgivning

Mere om Peter Prescott

Peter Prescott har flere bøger, der er til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Prescotts bogudgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Peter Prescotts bøger kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Motiverende intervju : samtaler om endring" udgivet af Gyldendal akademisk - "Endringsfokusert rådgivning" udgivet af Gyldendal akademisk

Peter Prescotts bøger

Der er to tilgængelige bøger af Peter Prescott hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun købe Prescotts bøger som hæftet. Bøgerne af Prescott er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Gyldendal akademisk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Motiverende intervju : samtaler om endring" af Peter Prescott

Det er muligt at købe Peter Prescotts "Motiverende intervju : samtaler om endring" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal akademisk, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk.

"Endringsfokusert rådgivning" af Peter Prescott

"Endringsfokusert rådgivning" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal akademisk, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Prescott