Bog & idéPeter Ramsing

Bøger skrevet af Peter Ramsing

Læs mere om Peter Ramsing
1 produkter
1 produkter
Brug gruppen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Brug gruppenRandi Luggin
440,96 DKK
Hæftet
(0)
Brug gruppen

Mere om Peter Ramsing

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Peter Ramsing. På listen nedenfor ser du de nyeste af Ramsings bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Frås og faste" udgivet af Dansk psykologisk Forlag - "Brug gruppen" udgivet af Gyldendal

Peter Ramsings bøger

Der er to tilgængelige bøger af Peter Ramsing hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Peter Ramsing kan købes i udvalgte formater. Ramsings bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Peter Ramsings "Frås og faste"

Det er muligt at købe Peter Ramsings "Frås og faste" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk psykologisk Forlag.

"Brug gruppen" af Peter Ramsing

"Brug gruppen" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Ramsing