Bog & idéPeter Reisz

Bøger skrevet af Peter Reisz

Læs mere om Peter Reisz
2 produkter
2 produkter
Drab på åben gade
Drab på åben gadePeter Reisz
39,95 DKK
EBOG
(2)
Drab på åben gade
Drab på åben gade
STREAM
Drab på åben gadePeter Reisz
49,95 DKK
Lydbog
(2)
Drab på åben gade

Mere om Peter Reisz

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Peter Reisz. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Reisz.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Drab på åben gade" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Drab på åben gade" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Peter Reisz

Du kan købe to bøger af Peter Reisz her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan købe Peter Reisz bøger i flere formater. Bøgerne af Reisz er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Drab på åben gade" af Peter Reisz

Hos Bog & idé er "Drab på åben gade" tilgængelig som lydbog. Med Peter Reisz' "Drab på åben gade" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er med i serien "Dansk kriminalreportage". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Peter Reisz "Drab på åben gade"

Det er muligt at købe Peter Reisz' "Drab på åben gade" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Drab på åben gade" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af Reisz' serie "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Reisz