Bog & idéPeter Rigby

Bøger skrevet af Peter Rigby

Læs mere om Peter Rigby
1 produkter
1 produkter
Den lille stygge om sejleren
Den lille stygge om sejleren Peter Rigby
49,95 DKK
Hæftet
(0)
Den lille stygge om sejleren

Mere om Peter Rigby

Du kan kun købe en enkelt bog af Peter Rigby her hos Bog & idé. Det er "Den lille stygge om sejleren ". Det er Wisby, der har publiceret den på dansk. "Den lille stygge om sejleren " er desuden tilknyttet serien "Den lille stygge om -".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den lille stygge om sejleren " af Peter Rigby

Hos Bog & idé er "Den lille stygge om sejleren " tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Rigbys serie "Den lille stygge om -". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Wisby.

Endnu en af Peter Rigby skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Rigby