Bog & idéPeter Rønnow-Jessen

Bøger skrevet af Peter Rønnow-Jessen

Læs mere om Peter Rønnow-Jessen
1 produkter
1 produkter
Tomme sjæle
STREAM
Tomme sjælePeter Rønnow-Jessen
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Tomme sjæle

Mere om Peter Rønnow-Jessen

Der er bare én bog af Peter Rønnow-Jessen tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Tomme sjæle". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet den på dansk. "Tomme sjæle" er desuden tilknyttet serien "Audioteket".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Peter Rønnow-Jessens "Tomme sjæle"

Hos Bog & idé er "Tomme sjæle" tilgængelig som lydbog. Peter Rønnow-Jessens "Tomme sjæle" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen er med i Rønnow-Jessens serie "Audioteket". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Peter Rønnow-Jessen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Rønnow-Jessen