Bog & idéPeter Rosendahl

Bøger skrevet af Peter Rosendahl

Læs mere om Peter Rosendahl
5 produkter
5 produkter
Det virkelige liv
Det virkelige livPeter Rosendahl
299,95 DKK
Paperback
(0)
Det virkelige liv
Café Calvados
STREAM
Café CalvadosPeter Rosendahl
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Café Calvados
Beaujolais skal smage af bondepige
STREAM
Beaujolais skal smage af bondepigePeter Rosendahl
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Beaujolais skal smage af bondepige
Pigen fra Provence
STREAM
Pigen fra ProvencePeter Rosendahl
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Pigen fra Provence
Bourgognen der blev borte
STREAM
Bourgognen der blev bortePeter Rosendahl
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Bourgognen der blev borte

Mere om Peter Rosendahl

Der er forskellige bøger skrevet af Peter Rosendahl tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Rosendahl.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Café Calvados" udgivet af Lytteratur - "Pigen fra Provence" udgivet af Lytteratur - "Bourgognen der blev borte" udgivet af Lytteratur - "Beaujolais skal smage af bondepige" udgivet af Lytteratur

Bøger skrevet af Peter Rosendahl

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Peter Rosendahl hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Rosendahl som lydbog. Bøgerne af Rosendahl er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Lytteratur.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Peter Rosendahls "Café Calvados"

"Café Calvados" er tilgængelig som lydbog. Med Peter Rosendahls "Café Calvados" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lytteratur.

"Pigen fra Provence" af Peter Rosendahl

"Pigen fra Provence" er til salg som lydbog. Det betyder, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "Pigen fra Provence" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lytteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Rosendahl