Bog & idéPeter Ruggenthaler

Bøger skrevet af Peter Ruggenthaler

Læs mere om Peter Ruggenthaler
1 produkter
1 produkter
Komintern og de dansk-sovjetiske relationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Komintern og de dansk-sovjetiske relationerMikhail Prozumenshchikov
207,46 DKK
Hæftet
(3)
Komintern og de dansk-sovjetiske relationer

Mere om Peter Ruggenthaler

Peter Ruggenthaler har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Komintern og de dansk-sovjetiske relationer". Det er Arbejdermuseet¤ABA, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Komintern og de dansk-sovjetiske relationer" af Peter Ruggenthaler

Det er muligt at købe Peter Ruggenthalers "Komintern og de dansk-sovjetiske relationer" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Arbejdermuseet¤ABA.

Dette er en også en skøn bog fra Ruggenthaler, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Ruggenthaler