Bog & idéPeter Sagan

Bøger skrevet af Peter Sagan

Læs mere om Peter Sagan
2 produkter
2 produkter
Sagan: Min verden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sagan: Min verdenPeter Sagan
207,46 DKK
Hardback
(0)
Sagan: Min verden
Sagan: Min verden
Sagan: Min verdenPeter Sagan
109,95 DKK
EBOG
(0)
Sagan: Min verden

Mere om Peter Sagan

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Peter Sagan. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Sagan.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sagan: Min verden" udgivet af Turbine Forlaget - "Sagan: Min verden" udgivet af Turbine

Mere om Peter Sagans bøger

Der er to tilgængelige bøger af Peter Sagan hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Peter Sagan fås i flere forskellige formater. Sagans bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Peter Sagans "Sagan: Min verden"

"Sagan: Min verden" findes på den digitale boghylde som ebog. "Sagan: Min verden" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine Forlaget.

Peter Sagan "Sagan: Min verden"

Det er muligt at købe Peter Sagans "Sagan: Min verden" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Sagan