Bog & idéPeter Scharff Smith

Bøger skrevet af Peter Scharff Smith

Læs mere om Peter Scharff Smith
6 produkter
6 produkter
Waffen SS
Waffen SSPeter Scharff Smith
399,95 DKK
Indbundet
(7)
Waffen SS
Varetægtsfængsling
BOEGERTILSTAERKPRIS
VaretægtsfængslingPeter Scharff Smith & Janne Jakobsen
323,96 DKK
Hardback
(0)
Varetægtsfængsling
Børn af fængslede
BOEGERTILSTAERKPRIS
Børn af fængsledePeter Scharff Smith
62,96 DKK
Hæftet
(0)
Børn af fængslede
Når straffen rammer uskyldige
Når straffen rammer uskyldigeJanne Jakobsen
49,95 DKK
e-bog
(0)
Når straffen rammer uskyldige
Fængsler og menneskerettigheder
Fængsler og menneskerettighederHans Jørgen Engbo
419,95 DKK
PDF
(0)
Fængsler og menneskerettigheder
Sikkerhedens pris
Sikkerhedens prisNiels Barfoed
49,95 DKK
e-bog
(0)
Sikkerhedens pris

Mere om Peter Scharff Smith

Der er forskellige bøger fra Peter Scharff Smith tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Smiths bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Peter Scharff Smiths bøger udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Isolasjon : et fengsel i fengselet" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Moralske hospitaler" udgivet af Forum - "Varetægtsfængsling" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Under hagekors og Dannebrog" udgivet af Aschehoug - "Under hagekors og Dannebrog, hb." udgivet af Aschehoug - "Dagbog fra Østfronten" udgivet af Aschehoug - "Dagbog fra Østfronten" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Waffen-SS" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Børn af fængslede" udgivet af Samfundslitteratur - "Når straffen rammer uskyldige" udgivet af Gyldendal - "Waffen SS" udgivet af Gyldendal

Bøger af Peter Scharff Smith

Peter Scharff Smith har 11 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Peter Scharff Smith kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Smith er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Peter Scharff Smiths "Isolasjon : et fengsel i fengselet"

Hos Bog & idé er "Isolasjon : et fengsel i fengselet" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Cappelen Damm akademisk, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på flere sprog.

Peter Scharff Smith "Moralske hospitaler"

"Moralske hospitaler" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forum.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Scharff Smith