Bog & idéPeter Schmalz

Bøger skrevet af Peter Schmalz

Læs mere om Peter Schmalz
3 produkter
3 produkter
Salg og service, niveau FEDC
BOEGERTILSTAERKPRIS
Salg og service, niveau FEDCKirsten Dahl
440,96 DKK
(0)
Salg og service, niveau FEDC
Opgavesamling til Salg og service, niveau F, E, D og C
BOEGERTILSTAERKPRIS
Opgavesamling til Salg og service, niveau F, E, D og CPeter Schmalz
287,96 DKK
Hæftet
(0)
Opgavesamling til Salg og service, niveau F, E, D og C
Afsætning niveau C, 1. udgave 2015
Afsætning niveau C, 1. udgave 2015Peter Schmalz
369,95 DKK
Hæftet
(0)
Afsætning niveau C, 1. udgave 2015

Mere om Peter Schmalz

Der findes en del bøger af Peter Schmalz online her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Schmalz' nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Afsætning niveau C, 1. udgave 2015" udgivet af Trojka - "Opgavesamling til Salg og service, niveau F, E, D og C" udgivet af Trojka - "Salg og service, niveau FEDC" udgivet af Praxis Forlag A/S - "International markedsføring Cases og opgaver" udgivet af Trojka - "International markedsføring" udgivet af Trojka - "Afsætning niveau A, bind 2" udgivet af Trojka - "Afsætning Niveau C - Grundbog" udgivet af Trojka - "Afsætning A, Bind 1 - grundbog" udgivet af Trojka - "Salg og service, Niveau E, D og C" udgivet af Trojka - "Opgavesamling til Salg og service, niveau F, E, D og C" udgivet af Trojka - "International markedsføring" udgivet af Trojka - "Afsætning, niveau B" udgivet af Trojka - "Afsætning, niveau A" udgivet af Trojka - "Afsætning, niveau A" udgivet af Trojka - "Afsætning, niveau A" udgivet af Trojka - "Afsætning, niveau A" udgivet af Trojka - "Afsætning, niveau B" udgivet af Trojka

Peter Schmalz' bøger

Peter Schmalz har 17 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Peter Schmalz kommer i samtlige formater. Schmalz' bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Peter Schmalz' "Afsætning niveau C, 1. udgave 2015"

"Afsætning niveau C, 1. udgave 2015" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Trojka.

"Opgavesamling til Salg og service, niveau F, E, D og C" af Peter Schmalz

Hos Bog & idé er "Opgavesamling til Salg og service, niveau F, E, D og C" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Trojka, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Schmalz