Bog & idéPeter Schwarz

Bøger skrevet af Peter Schwarz

Læs mere om Peter Schwarz
3 produkter
3 produkter
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave
Inaktivitet og immobilitet
Inaktivitet og immobilitetIngrid Poulsen
319,95 DKK
Hæftet
(0)
Inaktivitet og immobilitet
Medicinsk Kompendium 20. udgave
Medicinsk Kompendium 20. udgaveEllen Margrethe Hauge
2699,95 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 20. udgave

Mere om Peter Schwarz

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Peter Schwarz. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Schwarz.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Inaktivitet og immobilitet i tværfagligt perspektiv" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Peter Schwarz

Peter Schwarz har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Schwarz' bøger kommer i samtlige formater. Schwarz' bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Peter Schwarz' "Medicinsk Kompendium 19. udgave"

Hos Bog & idé er "Medicinsk Kompendium 19. udgave" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Inaktivitet og immobilitet i tværfagligt perspektiv" af Peter Schwarz

Det er muligt at købe Peter Schwarz' "Inaktivitet og immobilitet i tværfagligt perspektiv" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Schwarz