Bog & idéPeter Skaarup

Bøger skrevet af Peter Skaarup

Læs mere om Peter Skaarup
1 produkter
1 produkter
Din stemme tæller
Din stemme tællerMichael Blædel (red.)
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Din stemme tæller

Mere om Peter Skaarup

Peter Skaarup har en del bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af -s bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Motto" udgivet af Aschehoug - "Din stemme tæller" udgivet af Modersmål-Selskabet

Bøger skrevet af Peter Skaarup

Der er to tilgængelige bøger af Peter Skaarup hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Peter Skaarup bøger i forskellige formater. -s bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Motto" af Peter Skaarup

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra -, kan du godt glæde dig. Det er Aschehoug, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Peter Skaarup "Din stemme tæller"

Det er muligt at købe Peter Skaarups "Din stemme tæller" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Modersmål-Selskabet.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Skaarup