Bog & idéPeter Skeel Hjorth

Bøger skrevet af Peter Skeel Hjorth

Læs mere om Peter Skeel Hjorth
1 produkter
1 produkter
En skjult magt
BOEGERTILSTAERKPRIS
En skjult magtPeter Skeel Hjorth
224,06 DKK
Hæftet
(0)
En skjult magt

Mere om Peter Skeel Hjorth

Hvis du mangler en bog fra Peter Skeel Hjorth, kan du vælge i mellem et stort udbud tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hjorth.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En skjult magt" udgivet af Frydenlund - "Besat af vind" udgivet af Saxo

Bøger skrevet af Peter Skeel Hjorth

Du kan købe to bøger af Peter Skeel Hjorth her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Peter Skeel Hjorth fås i forskellige formater. Hjorths bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Peter Skeel Hjorths "En skjult magt"

Hos Bog & idé er "En skjult magt" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frydenlund.

"Besat af vind" af Peter Skeel Hjorth

Hos Bog & idé er "Besat af vind" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Saxo, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Skeel Hjorth