Bog & idéPeter Skinhøj

Bøger skrevet af Peter Skinhøj

Læs mere om Peter Skinhøj
3 produkter
3 produkter
Mikrobiologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
MikrobiologiNiels Høiby og Peter Skinhøj
44,96 DKK
PLAKATER
(0)
Mikrobiologi
Klinisk mikrobiologi og infektionsmedicin - almen del
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk mikrobiologi og infektionsmedicin - almen delNiels Høiby
89,96 DKK
Paperback
(0)
Klinisk mikrobiologi og infektionsmedicin - almen del
Klinisk Ordbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk OrdbogIb Chr. Bygbjerg
449,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk Ordbog

Mere om Peter Skinhøj

Hvis du søger en bog skrevet af Peter Skinhøj, kan du købe et bredt udbud tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Skinhøj.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Infektioner hos hæmatologiske og onkologiske patienter" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Mikrobiologi" udgivet af FADL - "Kompendium i mikrobiologi og infektionsmedicin" udgivet af FADL's Forlag - "Klinisk mikrobiologi og infektionsmedicin" udgivet af FADL's Forlag - "Klinisk mikrobiologi og infektionsmedicin - almen del" udgivet af FADL - "Klinisk Ordbog" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Peter Skinhøj

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Peter Skinhøj hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Peter Skinhøj fås i samtlige formater. Bøgerne af Skinhøj er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Infektioner hos hæmatologiske og onkologiske patienter" af Peter Skinhøj

"Infektioner hos hæmatologiske og onkologiske patienter" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Syddansk Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Peter Skinhøj "Mikrobiologi"

Det er muligt at købe Peter Skinhøjs "Mikrobiologi" som plakater. Endnu en af Peter Skinhøj skønne bøger, som er værd at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af FADL.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Skinhøj