Bog & idéPeter Skøtt

Bøger skrevet af Peter Skøtt

Læs mere om Peter Skøtt
1 produkter
1 produkter
Klinisk ernæring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk ernæringJørgen Wiis
350,96 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk ernæring

Mere om Peter Skøtt

Der er forskellige bøger af Peter Skøtt til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Skøtts seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Menneskets ernæring" udgivet af - - "Menneskets ernæring" udgivet af Munksgaard - "Vovestykket" udgivet af Gyldendal - "Menneskets ernæring" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Klinisk ernæring" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Klinisk ernæring" udgivet af Gyldendal - "Klinisk ernæring" udgivet af Gyldendal

Bøger af Peter Skøtt

Der er syv tilgængelige bogudgivelser af Peter Skøtt hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Skøtts bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Skøtt er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Menneskets ernæring" af Peter Skøtt

"Menneskets ernæring" findes på den digitale boghylde som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af -.

"Menneskets ernæring" af Peter Skøtt

Hos Bog & idé er "Menneskets ernæring" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Skøtt