Bog & idéPeter Skov Olsen

Bøger skrevet af Peter Skov Olsen

Læs mere om Peter Skov Olsen
1 produkter
1 produkter
Klinisk Ordbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk OrdbogIb Chr. Bygbjerg
449,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk Ordbog

Mere om Peter Skov Olsen

Hvis du leder efter en bog af Peter Skov Olsen, har du et bredt udvalg tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Olsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Positiv adfærd i læring og samspil (PALS)" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Tidlig identifikation af kriminalitetstruede børn og unge" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Muligheder for dokumentation af anbringelser" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "11-åriges trivsel og risiko" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Klinisk Ordbog" udgivet af Gyldendal

Bøger af Peter Skov Olsen

Peter Skov Olsen har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Olsens bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Olsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Positiv adfærd i læring og samspil (PALS)" af Peter Skov Olsen

Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Peter Skov Olsen. Det er SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Tidlig identifikation af kriminalitetstruede børn og unge" af Peter Skov Olsen

Endnu en af Peter Skov Olsen fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Skov Olsen