Bog & idéPeter Storgård

Bøger skrevet af Peter Storgård

Læs mere om Peter Storgård
3 produkter
3 produkter
KRAP
KRAPPeter Bilgrav
469,95 DKK
Hæftet
(0)
KRAP
KRAP - metoder og redskaber
KRAP - metoder og redskaberLene Metner
659,95 DKK
EBOG
(0)
KRAP - metoder og redskaber
KRAP - metoder og redskaber
KRAPLene Metner
649,95 DKK
EBOG
(0)
KRAP

Mere om Peter Storgård

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Peter Storgård. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Storgård.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "KRAP" i serien "KRAP" udgivet af Dafolo - "KRAP" udgivet af Dafolo

Peter Storgårds bøger

Der er to tilgængelige bøger af Peter Storgård hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Storgård kommer kun som hæftet. Bøgerne af Storgård er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Dafolo.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Peter Storgårds "KRAP"

Hos Bog & idé er "KRAP" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Storgårds serie "KRAP". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.

"KRAP" af Peter Storgård

Det er muligt at købe Peter Storgårds "KRAP" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Storgård