Bog & idéPeter Strömsnäs

Bøger skrevet af Peter Strömsnäs

Læs mere om Peter Strömsnäs
3 produkter
3 produkter
Fredens hav
Fredens havPeter Strömsnäs
49,95 DKK
EBOG
(0)
Fredens hav
Fruktans färja
Fruktans färjaPeter Strömsnäs
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Fruktans färja
Fruktans färja
Fruktans färjaPeter Strömsnäs
49,95 DKK
EBOG
(0)
Fruktans färja

Mere om Peter Strömsnäs

Du kan kun finde en enkelt bog af Peter Strömsnäs her hos Bog & idé. Bogen hedder "Fruktans färja". Det er SAGA Egmont, der har udgivet den på swe.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Peter Strömsnäs' "Fruktans färja"

Det er muligt at købe Peter Strömsnäs' "Fruktans färja" som lydbog. Du kan også altid have "Fruktans färja" af Peter Strömsnäs med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på swe og er publiceret af SAGA Egmont.

Dette er en også en skøn bog fra Strömsnäs, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Strömsnäs