Bog & idéPeter Suppli Benson, Bjørn Lambek, Stig Ørskov

Bøger skrevet af Peter Suppli Benson, Bjørn Lambek, Stig Ørskov

Læs mere om Peter Suppli Benson, Bjørn Lambek, Stig Ørskov
1 produkter
1 produkter
Mærsk - manden og magten
STREAM
Mærsk - manden og magtenPeter Suppli Benson, Bjørn Lambek, Stig Ørskov
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Mærsk - manden og magten

Mere om Peter Suppli Benson, Bjørn Lambek, Stig Ørskov

Peter Suppli Benson, Bjørn Lambek, Stig Ørskov har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Mærsk - manden og magten". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Peter Suppli Benson, Bjørn Lambek, Stig Ørskovs "Mærsk - manden og magten"

Det er muligt at købe Peter Suppli Benson, Bjørn Lambek, Stig Ørskovs "Mærsk - manden og magten" som lydbog. Med Peter Suppli Benson, Bjørn Lambek, Stig Ørskovs "Mærsk - manden og magten" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Dette er en også en skøn bog fra Ørskov, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Suppli Benson, Bjørn Lambek, Stig Ørskov