Bog & idéPeter Svensson

Bøger skrevet af Peter Svensson

Læs mere om Peter Svensson
1 produkter
1 produkter
Lærebog i øre-næse-hals-sygdomme
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lærebog i øre-næse-hals-sygdommeAlexander Fjældstad
593,96 DKK
Hardback
(0)
Lærebog i øre-næse-hals-sygdomme

Mere om Peter Svensson

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Peter Svensson. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Svensson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lærebog i øre-næse-hals-sygdomme" udgivet af Gyldendal - "Aktuel Nordisk Odontologi 2013" udgivet af Munksgaard - "Lærebog i øre-næse-hals-sygdomme" udgivet af Gyldendal - "Lærebog i øre-næse-hals-sygdomme" udgivet af Munksgaard

Bøger af Peter Svensson

Peter Svensson har fire bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan købe Peter Svensson bøger i et udvalg af formater. Svenssons bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Peter Svenssons "Lærebog i øre-næse-hals-sygdomme"

Hos Bog & idé er "Lærebog i øre-næse-hals-sygdomme" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Peter Svensson "Aktuel Nordisk Odontologi 2013"

Hos Bog & idé er "Aktuel Nordisk Odontologi 2013" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Svensson