Bog & idéPeter Triantafillou

Bøger skrevet af Peter Triantafillou

Læs mere om Peter Triantafillou
3 produkter
3 produkter
New Public Governance på dansk
BOEGERTILSTAERKPRIS
New Public Governance på danskPeter Triantafillou
331,96 DKK
Hæftet
(0)
New Public Governance på dansk
Forvaltning og stat
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forvaltning og statFlemming Juul Christiansen
287,96 DKK
Hæftet
(0)
Forvaltning og stat
Politik og administration
BOEGERTILSTAERKPRIS
Politik og administrationJesper Dahl Kelstrup
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Politik og administration

Mere om Peter Triantafillou

Hvis du mangler en bog fra Peter Triantafillou, har du et bredt udvalg til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Triantafillou.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forvaltning og stat" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "New Public Governance på dansk" udgivet af Akademisk Forlag - "Politik og administration" udgivet af Gyldendal

Peter Triantafillous bøger

Peter Triantafillou har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan kun finde Triantafillous bøger som hæftet. Bøgerne af Triantafillou er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Peter Triantafillous "Forvaltning og stat"

Hos Bog & idé er "Forvaltning og stat" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Triantafillous serie "Statskundskab". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"New Public Governance på dansk" af Peter Triantafillou

Det er muligt at købe Peter Triantafillous "New Public Governance på dansk" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Triantafillou