Bog & idéPeter V. Andersen

Bøger skrevet af Peter V. Andersen

Læs mere om Peter V. Andersen
1 produkter
1 produkter
Vand og afløb Ståbi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vand og afløb StåbiCharlotte Micheelsen m.fl.
539,96 DKK
Indbundet
(0)
Vand og afløb Ståbi

Mere om Peter V. Andersen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Peter V. Andersen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Andersens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vand og afløb Ståbi" udgivet af Akademisk Forlag - "Vand og afløb ståbi" udgivet af Nyt Teknisk Forlag

Mere om Peter V. Andersens bøger

Peter V. Andersen har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Andersens bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Andersen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Vand og afløb Ståbi" af Peter V. Andersen

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Andersen, kan du godt glæde dig. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.

Peter V. Andersen "Vand og afløb ståbi"

Hos Bog & idé er "Vand og afløb ståbi" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Nyt Teknisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Peter V. Andersen