Bog & idéPeter van Marion

Bøger skrevet af Peter van Marion

Læs mere om Peter van Marion
1 produkter
1 produkter
Biologididaktikk
BiologididaktikkAlex Strømme (red.)
669,95 DKK
Hæftet
(0)
Biologididaktikk

Mere om Peter van Marion

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Peter van Marion. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Marions seneste bogudgivelser.
Bøgerne fra Peter van Marion findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Biologididaktikk" udgivet af Høyskoleforlaget - "Biologididaktikk" udgivet af Cappelen Damm akademisk

Peter van Marions bøger

Du kan købe to bøger af Peter van Marion her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Peter van Marion kommer i forskellige formater. Bøgerne af Marion er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Peter van Marions "Biologididaktikk"

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Marion, kan du godt glæde dig. Det er Høyskoleforlaget, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på norsk.

"Biologididaktikk" af Peter van Marion

Hos Bog & idé er "Biologididaktikk" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Cappelen Damm akademisk, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Peter van Marion