Bog & idéPeter Vedsted

Bøger skrevet af Peter Vedsted

Læs mere om Peter Vedsted
2 produkter
2 produkter
Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinikpersonale i almen praksis - en basisbogBenny Ehrenreich
269,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog
KOL
KOLCharlotte Fuglsang
379,95 DKK
Hæftet
(0)
KOL

Mere om Peter Vedsted

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Peter Vedsted. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Vedsted.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Almen medicin" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" udgivet af Munksgaard - "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" udgivet af Gyldendal - "KOL" udgivet af Gyldendal

Peter Vedsteds bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Peter Vedsted hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Peter Vedsted kommer i samtlige formater. Vedsteds bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Almen medicin" af Peter Vedsted

Hos Bog & idé er "Almen medicin" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal Akademisk, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" af Peter Vedsted

"Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" er tilgængelig som e-bog (pdf-format). Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" på din enhed og begynde at læse. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Vedsted