Bog & idéPeter Vermeulen

Bøger skrevet af Peter Vermeulen

Læs mere om Peter Vermeulen
3 produkter
3 produkter
Autisme og den forudsigende hjerne
Autisme og den forudsigende hjernePeter Vermeulen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Autisme og den forudsigende hjerne
Den autistiske hjerne
STREAM
Autisme og den forudsigende hjernePeter Vermeulen
219,95 DKK
Lydbog
(1)
Autisme og den forudsigende hjerne
Jeg er noget helt særligt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Jeg er noget helt særligtPeter Vermeulen
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Jeg er noget helt særligt

Mere om Peter Vermeulen

Du kan kun bestille en enkelt bog af Peter Vermeulen her hos Bog & idé. Det er "Jeg er noget helt særligt". Den er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Jeg er noget helt særligt" af Peter Vermeulen

Det er muligt at købe Peter Vermeulens "Jeg er noget helt særligt" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Peter Vermeulen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Vermeulen