Bog & idéPeter Viggo Jakobsen

Bøger skrevet af Peter Viggo Jakobsen

Læs mere om Peter Viggo Jakobsen
2 produkter
2 produkter
Hvor står Danmark nu?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvor står Danmark nu?Vibeke Schou Tjalve
149,36 DKK
Hæftet
(0)
Hvor står Danmark nu?
Verden på flugt - Artikler fra RÆSON
Verden på flugt - Artikler fra RÆSONSøren Espersen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Verden på flugt - Artikler fra RÆSON

Mere om Peter Viggo Jakobsen

Der er forskellige bøger skrevet af Peter Viggo Jakobsen tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Jakobsens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Verden på flugt" i serien "Artikler fra RÆSON" udgivet af Ræson - "Hvor står Danmark nu?" udgivet af Ræson

Peter Viggo Jakobsens bøger

Du kan bestille to bøger af Peter Viggo Jakobsen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Jakobsen som hæftet. Bøgerne af Jakobsen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Ræson.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Verden på flugt" af Peter Viggo Jakobsen

Hos Bog & idé er "Verden på flugt" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Artikler fra RÆSON". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Ræson.

Peter Viggo Jakobsen "Hvor står Danmark nu?"

Hos Bog & idé er "Hvor står Danmark nu?" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Ræson, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Viggo Jakobsen