Bog & idéPeter Vinding-Diers

Bøger skrevet af Peter Vinding-Diers

Læs mere om Peter Vinding-Diers
1 produkter
1 produkter
En håndfuld oliven og et glas vin
En håndfuld oliven og et glas vin - erindringerHugh Johnson
139,95 DKK
EBOG
(1)
En håndfuld oliven og et glas vin - erindringer

Mere om Peter Vinding-Diers

Der er flere bøger fra Peter Vinding-Diers online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Vinding-Diers' nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En håndfuld oliven og et glas vin" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "En håndfuld oliven og et glas vin - erindringer" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "En håndfuld oliven og et glas vin" udgivet af Lindhardt & Ringhof

Peter Vinding-Diers' bøger

Du kan bestille tre bøger af Peter Vinding-Diers her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Vinding-Diers' bøger fås i flere forskellige formater. Vinding-Diers' bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"En håndfuld oliven og et glas vin" af Peter Vinding-Diers

Hos Bog & idé er "En håndfuld oliven og et glas vin" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"En håndfuld oliven og et glas vin - erindringer" af Peter Vinding-Diers

"En håndfuld oliven og et glas vin - erindringer" findes på den digitale boghylde som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "En håndfuld oliven og et glas vin - erindringer" på din enhed og begynde at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Vinding-Diers