Bog & idéPeter Wandel

Bøger skrevet af Peter Wandel

Læs mere om Peter Wandel
2 produkter
2 produkter
Mere end ord
Mere end ordJoachim Meyer
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Mere end ord
Beyond words
Beyond wordsJoachim Meyer
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Beyond words

Mere om Peter Wandel

Der findes flere forskellige bøger fra Peter Wandel til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Wandel.
Bøgerne fra Peter Wandel kan købes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Niels Nedergaard" udgivet af Strandberg Publishing - "Fighting, Hunting, Impressing" udgivet af Strandberg Publishing - "Kamp, jagt og pragt" udgivet af Strandberg Publishing - "Den Magiske Spinel" udgivet af Cobolt

Bøger skrevet af Peter Wandel

Du kan finde fire bøger af Peter Wandel her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Wandel som indbundet. Bøgerne af Wandel er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Peter Wandels "Niels Nedergaard"

"Niels Nedergaard" er tilgængelig online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Strandberg Publishing, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Peter Wandel "Fighting, Hunting, Impressing"

Hos Bog & idé er "Fighting, Hunting, Impressing" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Strandberg Publishing, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Wandel