Bog & idéPeter Waterhouse

Bøger skrevet af Peter Waterhouse

Læs mere om Peter Waterhouse
3 produkter
3 produkter
Sprog Død Nat Udenfor
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sprog Død Nat UdenforPeter Waterhouse
165,96 DKK
Hardback
(3)
Sprog Død Nat Udenfor
Blomster
BlomsterPeter Waterhouse
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Blomster
Vores navne bliver levende
Vores navne bliver levendePeter Waterhouse
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Vores navne bliver levende

Mere om Peter Waterhouse

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Peter Waterhouse. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Waterhouse.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ny Jord 5" udgivet af Forlaget Virkelig - "Blomster" udgivet af Basilisk

Peter Waterhouses bøger

Du kan bestille to bøger af Peter Waterhouse her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Waterhouses bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Waterhouse er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ny Jord 5" af Peter Waterhouse

"Ny Jord 5" kan købes som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Forlaget Virkelig, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Peter Waterhouse "Blomster"

Det er muligt at købe Peter Waterhouses "Blomster" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Basilisk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Waterhouse