Bog & idéPeter Wicke

Bøger skrevet af Peter Wicke

Læs mere om Peter Wicke
2 produkter
2 produkter
Rammstein
RammsteinPeter Wicke
179,95 DKK
Hardback
(0)
Rammstein
Rammstein - en musikalsk damphammer
Rammstein - en musikalsk damphammerPeter Wicke
129,95 DKK
EBOG
(0)
Rammstein - en musikalsk damphammer

Mere om Peter Wicke

Der er blot én bog af Peter Wicke tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Rammstein". Den er publiceret af Forlaget Brilleuglen på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Rammstein" af Peter Wicke

Det er muligt at købe Peter Wickes "Rammstein" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Brilleuglen.

Endnu en af Peter Wicke skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Wicke