Bog & idéPeter Windfeld Rasmussen

Bøger skrevet af Peter Windfeld Rasmussen

Læs mere om Peter Windfeld Rasmussen
1 produkter
1 produkter
Hydraulik ståbi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hydraulik ståbiPeter Windfeld Rasmussen m.fl.
539,96 DKK
Hæftet
(0)
Hydraulik ståbi

Mere om Peter Windfeld Rasmussen

Der er flere forskellige bøger af Peter Windfeld Rasmussen tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Rasmussens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hydraulik ståbi" udgivet af Akademisk Forlag - "Hydraulik ståbi" udgivet af Nyt Teknisk Forlag

Peter Windfeld Rasmussens bøger

Der er to tilgængelige bøger af Peter Windfeld Rasmussen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Rasmussens bøger fås blot som hæftet. Rasmussens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Hydraulik ståbi" af Peter Windfeld Rasmussen

"Hydraulik ståbi" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.

"Hydraulik ståbi" af Peter Windfeld Rasmussen

Hos Bog & idé er "Hydraulik ståbi" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Nyt Teknisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Windfeld Rasmussen