Bog & idéPetter Inedahl

Bøger skrevet af Petter Inedahl

Læs mere om Petter Inedahl
5 produkter
5 produkter
Brottsplatsundersökaren
BrottsplatsundersökarenPetter Inedahl
349,95 DKK
Indbundet
(0)
Brottsplatsundersökaren
Det vulgära och förnäma 1600-talet : slagsmål krogar skådespel
Det vulgära och förnäma 1600-talet : slagsmål krogar skådespelslagsmål krogar skådespel
369,95 DKK
Indbundet
(0)
Det vulgära och förnäma 1600-talet : slagsmål krogar skådespel
Glömda mord och andra försvunna brott
Glömda mord och andra försvunna brottPetter Inedahl
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Glömda mord och andra försvunna brott
Skokloster : ett slotts dolda historia
Skokloster : ett slotts dolda historiaPetter Inedahl
379,95 DKK
Indbundet
(0)
Skokloster : ett slotts dolda historia
Brottsplatsundersökaren
BrottsplatsundersökarenPetter Inedahl
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Brottsplatsundersökaren

Mere om Petter Inedahl

Hvis du søger en bog af Petter Inedahl, har du et bredt sortiment tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Inedahls seneste bøger.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Petter Inedahls bøger kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Skokloster : ett slotts dolda historia" udgivet af Carlsson Bokförlag - "Brottsplatsundersökaren" udgivet af SAGA Egmont - "Glömda mord och andra försvunna brott" udgivet af SAGA Egmont - "Brottsplatsundersökaren" udgivet af Carlsson Bokförlag

Petter Inedahls bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Petter Inedahl hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Petter Inedahl kan købes i et udvalg af formater. Inedahls bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Skokloster : ett slotts dolda historia" af Petter Inedahl

Hos Bog & idé er "Skokloster : ett slotts dolda historia" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Carlsson Bokförlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på svensk.

Petter Inedahl "Brottsplatsundersökaren"

Hos Bog & idé er "Brottsplatsundersökaren" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Petter Inedahls "Brottsplatsundersökaren" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Bogen er til salg hos Bog & idé på swe og er udgivet af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Petter Inedahl