Bog & idéPhil Collins

Bøger skrevet af Phil Collins

Læs mere om Phil Collins
2 produkter
2 produkter
Ikke død endnu
STREAM
Ikke død endnuPhil Collins
209,95 DKK
Lydbog
(5)
Ikke død endnu
Ikke død endnu
Ikke død endnuPhil Collins
179,95 DKK
EBOG
(5)
Ikke død endnu

Mere om Phil Collins

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Phil Collins. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Collins.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Phil Collins' bøger tilbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Ikke død endnu" udgivet af Forlaget Memoris - "Ikke død endnu" udgivet af Forlaget Memoris - "Not Dead Yet: The Autobiography" udgivet af Arrow Books - "Ikke død endnu" udgivet af Forlaget Memoris - "Not Dead Yet: The Autobiography" udgivet af Century - "Genesis: Chapter & Verse" udgivet af Weidenfeld & Nicolson

Bøger af Phil Collins

Phil Collins har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Collins' bøger fås i flere formater. Collins' bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Phil Collins' "Ikke død endnu"

Hos Bog & idé er "Ikke død endnu" tilgængelig som ebog. Med "Ikke død endnu" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Forlaget Memoris, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Phil Collins "Ikke død endnu"

"Ikke død endnu" kan købes online som lydbog. Når du køber "Ikke død endnu" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er færdiggjort. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Memoris.
Detaljer
Fulde navn:
Phil Collins