Bog & idéPhil Earle

Bøger skrevet af Phil Earle

Læs mere om Phil Earle
2 produkter
2 produkter
Fra en klar himmel
Fra en klar himmelPhil Earle
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Fra en klar himmel
Hero
STREAM
HeroPhil Earle
99,95 DKK
Lydbog
(2)
Hero

Mere om Phil Earle

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Phil Earle. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Earles bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "BoblePlastDrengen" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Hero" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Hero" udgivet af Jensen & Dalgaard

Bøger af Phil Earle

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Phil Earle hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan bestille Phil Earle bøger i udvalgte formater. Earles bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Phil Earles "BoblePlastDrengen"

Hos Bog & idé er "BoblePlastDrengen" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jensen & Dalgaard.

"Hero" af Phil Earle

"Hero" er til salg som lydbog. Det vil sige, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "Hero" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Phil Earle