Bog & idéPhilip Ardagh

Bøger skrevet af Philip Ardagh

Læs mere om Philip Ardagh
1 produkter
1 produkter
Geniale Erfindungen und Entdeckungen - Vom elektrischen Licht bis zum Computer
Geniale Erfindungen und Entdeckungen - Vom elektrischen Licht bis zum ComputerPhilip Ardagh
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Geniale Erfindungen und Entdeckungen - Vom elektrischen Licht bis zum Computer

Mere om Philip Ardagh

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Philip Ardagh. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Ardaghs seneste udgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Philip Ardaghs bøger findes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "En bus fuld af kaniner" udgivet af Turbine - "Geniale Erfindungen und Entdeckungen - Vom elektrischen Licht bis zum Computer" udgivet af SAGA Egmont - "Ilden og jaguaren" udgivet af AKS Hjulet - "Livet i Mumidalen" udgivet af CARLSEN

Mere om Philip Ardaghs bøger

Du kan finde fire bøger af Philip Ardagh her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Ardaghs bøger kommer i flere formater. Ardaghs bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"En bus fuld af kaniner" af Philip Ardagh

"En bus fuld af kaniner" er til salg som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.

"Geniale Erfindungen und Entdeckungen - Vom elektrischen Licht bis zum Computer" af Philip Ardagh

Hos Bog & idé er "Geniale Erfindungen und Entdeckungen - Vom elektrischen Licht bis zum Computer" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Geniale Erfindungen und Entdeckungen - Vom elektrischen Licht bis zum Computer" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er fuldendt. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på tysk.
Detaljer
Fulde navn:
Philip Ardagh