Bog & idéPhilip Birk

Bøger skrevet af Philip Birk

Læs mere om Philip Birk
3 produkter
3 produkter
Tigerstaden
TigerstadenPhilip Birk
169,95 DKK
EBOG
(0)
Tigerstaden
DET KOLDE DØGN - En Tom Grip-thriller
STREAM
DET KOLDE DØGN - En Tom Grip-thrillerPhilip Birk
149,95 DKK
Lydbog
(1)
DET KOLDE DØGN - En Tom Grip-thriller
Frostnat
FrostnatPhilip Birk
169,95 DKK
EBOG
(0)
Frostnat

Mere om Philip Birk

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Philip Birk. På listen nedenfor finder du -s nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tigerstaden" i serien "{"stringMap":{"da":"En Tom Grip-thriller"}}" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Frostnat" i serien "{"stringMap":{"da":"En Tom Grip-thriller"}}" udgivet af Forlaget Mellemgaard

Bøger af Philip Birk

Philip Birk har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra - kommer bare som ebog. -s bøger er desuden lavet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Forlaget Mellemgaard.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Philip Birks "Tigerstaden"

Hos Bog & idé er "Tigerstaden" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Tigerstaden" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "{"stringMap":{"da":"En Tom Grip-thriller"}}". Det er Forlaget Mellemgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Frostnat" af Philip Birk

Hos Bog & idé er "Frostnat" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Frostnat" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i -s serie "{"stringMap":{"da":"En Tom Grip-thriller"}}". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Philip Birk